hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.
hirdetés

Kifejezetten daganatos betegeknek

Egy hazai felmérés eredménye szerint a háziorvosok egytizede természetgyógyász végzettséggel is rendelkezik, de többségük nem érzi magát elég tájékozottnak a nem-konvencionális gyógymódokat illetően, írja a PharmaOnline.

A diagnosztizált daganatos betegek számának növekedésével, illetve a rákbetegségekkel kapcsolatos információk utáni igény fokozódásával párhuzamosan egyre nagyobb az érdeklődés az orvosi kezeléseket kiegészítő termékek iránt. Erre reagálva a termékkínálat is egyre szélesedik, írja a lap. A komplementer és alternatív medicina egyre nagyobb figyelmet kap a hivatalos és a nem hivatalos gyógyászatban is.

Kifejezetten a daganatos betegségben szenvedők igényeire szabva fejlesztette ki és hozta forgalomba a Culevit Kft. Culevit Forte rákbetegeknek nevű termékét, amelyet az OÉTI – az OGYÉI elődjeként – a daganatos betegeknek ajánlott speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerként vett nyilvántartásba.A daganatos betegek számára fejlesztett készítmény forgalomba hozatalát több éves fejlesztő munka előzte meg, s a terméket számos elkötelezett és elégedett fogyasztó alkalmazza nap, mint nap.

A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta óránkénti adagolás mellett biztosítja az emberi szervezetben is megtalálható esszenciális, fontos és természetes anyagok megnövelt bevitelét.

További információk a PharmaOnline-on

(forrás: PharmaOnline)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés