2021. december. 03., péntek - Ferenc, Olívia.
hirdetés
hirdetés

Cannabicum

Szeptember 8-9-én tudományos konferenciát rendez a Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület, közölte a szervezet.

A Cannabicum - Magyar Orvosi Kannabisz Konferencia fő célkitűzése, hogy a társadalom minél nagyobb részével ismertesse meg a kannabisz gyógyászati használatában rejlő lehetőségeket, az ezzel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatokat és a legfrissebb kutatási eredményeket; valamint széleskörű társadalmi egyeztetést kezdeményezzen a Magyar Orvosi Kannabisz Program kidolgozásának lehetőségeiről.

A kétnapos rendezvény során a terület hazai és nemzetközi szaktekintélyeinek előadásai mellett különböző témájú kerekasztal beszélgetéseket is figyelemmel kísérhetnek az érdeklődők. A konferencián szó esik majd az orvosi kannabisz terápiás lehetőségeiről, az endokannabinoid rendszerről, a legújabb kutatási eredményekről, a jogi helyzetről szerte a világban és még számos kapcsolódó témáról.

További részletek: www.cannabicum.com

(forrás: MTI-OS)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Átlagemberként egyelőre továbbra is azt tehetjük mint eddig: ne hagyjuk terjedni (maszk, közösségi rendezvények kerülése, légzési és kézhigiénia, stb.), éljünk az oltás lehetőségével és figyeljünk oda az aktuális intézkedésekre.

Több kutatás igazolta, hogy a magasabb férfiak rövidebb életre számíthatnak, mint alacsonyabb társaik, mégsem ez a legfontosabb tényező a várható élettartamnál.