hirdetés
2024. április. 23., kedd - Béla.

Újra vásárolt a Róbert kórház új tulajdonosa

A MedAlliance Holding mint vagyonkezelő, a Róbert Károly Magánkórház tavaszi felvásárlása után újabb egészségügyi vállalkozások akvizíciójáról és integrálásáról állapodott meg a korábbi tulajdonosokkal, írja a Portfolio. A csoport ezúttal a járóbeteg ellátási tevékenységét erősíti, Fábián Lajos a holding igazgatóságának elnöke pedig azt is elárulta, hogy újabb akvizíciókat terveznek.

A Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központ, a Medikids Gyermekgyógyászati Központ, valamint a DoKiD kivonuló gyermekorvosi szolgálat a MedAlliance Holding égisze alatt folytatja tovább működését, jelentette be a vagyonkezelő holding.

Fábián Lajos kifejtette, hogy nemcsak a gyermekgyógyászat spektrumában gondolkodnak a továbbiakban, de ez logikus első lépés a további terjeszkedésben. "Célunk, hogy kihasználjuk a rendszer horizontális és vertikális előnyeit", mondta. "A meddőségi központunk, a terhesgondozási, és szülészeti-nőgyógyászati tevékenységünk jelentette erős rendszerünket csúcsszínvonalú magzati diagnosztikával, és gyermekgyógyászati tevékenységgel is erősítjük", értékelte az akvizíciót a szakember, aki azt is megjegyezte, hogy érzékelhetően erősödik a magánegészségügyi szolgáltatások iránti általános kereslet.

Arra a kérdésre, hogy tervez-e a MedAlliance Holding további akvizíciókat, Fábián Lajos kifejtette: terveznek, de nem maradnak a gyermekgyógyászati spektrumban.

A fenti lépésekkel a MedAlliance magánorvosi ellátórendszere további helyszínekkel is bővül, így a Budapest 13. kerületi Lehel úti kórházon túl, már a Budapest 14. kerületi Thököly úton, valamint a budai oldalon a Hegyalja út 100. alatt is elérhetővé válnak szolgáltatásaik.

A teljes cikk

(forrás: Portfolio)
hirdetés

Könyveink