hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Az OEP továbbra is számít a főigazgató-helyettes munkájára

Félreértésen alapul és valótlanságokat tartalmaz a dr. Gajdácsi József főigazgató-helyettes távozásáról szóló, „Lemondott az OEP főigazgató-helyettese” című cikk, közölte szerkesztőségünkkel az OEP főigazgatója.

Főigazgató-helyettes Úr egy évvel ezelőtt kezdeményezte azokat az egyeztetéseket, amelynek célja az volt, hogy a jövőben minél hatékonyabban tudja összehangolni az OEP-nél végzett stratégiai munkáját a tudományos életbe való továbblépéssel. Akkor született egy megállapodás közte és az OEP főigazgatója között, amelynek értelmében egy év elteltével átterelődnek a hangsúlyok a tudományos fokozat megszerzésére és Főigazgató-helyettes Úr kevesebb részt vállal majd a mindennapi operatív feladatokból, és lemond kormánytisztviselői jogviszonyáról.

Elismerve eddig végzett munkáját és képességeit, főigazgatói tanácsadóként, stratégiai kérdésekben továbbra is részt vesz az OEP munkájában. Céljuk, hogy a közösen elkezdett munkát tovább folytassák, és a közösen kialakított programot továbbfejlesztve segítsék az egészségügy érdemi előrelépését.

 

Budapest, 2015. szeptember 18.

 

                                                                       Dr. Sélleiné Márki Mária         

                                                                                  főigazgató

                                                                Országos Egészségbiztosítási Pénztár

                                                                      

hirdetés

Könyveink