2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

Újra indul a gyermekem varázslatos gyógyulásának története szavazás

Decemberben a beteg gyermekek gyógyulása lesz a főszerepben, ugyanis a www.khgyogyvarazs.hu oldalon egész hónapban szavazni lehet a legmeghatóbb történetekre.

„Második alkalommal hirdettük meg a K&H gyógyvarázs: gyermekem varázslatos gyógyulásának története pályázatunkat, amelyre azok a szülők küldhették be megrendítő, de egyben hitet és reményt adó történeteiket, akiknek gyermekük hosszú betegségből épült fel. Idén a nagyközönséget is szeretnénk bevonni a döntésbe, ugyanis a három nyertes közül kettőt – a részt vevő médiapartnerek, az RTL Klub és a Házipatika.com segítségével előzetesen kiválasztott pályázatok közül – az online szavazás eredménye fogja eldönteni, míg a harmadik nyertest a K&H dolgozói választhatják ki. Mindenkit arra biztatok tehát, hogy ismerjék meg ezeket a csodálatos történeteket, amelyek bemutatják az orvosok és ápolók áldozatos munkáját, és egyúttal erőt adhatnak a hasonlóan nehéz helyzetben lévő szülőknek, sőt, azt gondolom, hogy mindannyiunk számára” – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

A K&H gyógyvarázs: gyermekem varázslatos gyógyulásának története pályázatokra december 31-ig lehet szavazni. A három nyertes pályázatban megjelölt intézmények egyenként nettó 1 millió forint műszertámogatásban részesülnek, így a családok ezáltal is köszönetet mondhatnak azoknak az intézményeknek, amelyeknek gyermekük gyógyulását köszönhetik. A meggyógyult gyermekek pedig a program jelképét, egy-egy óriásmacit vihetnek haza.

A szavazás és a pályázat részletei: khgyogyvarazs.hu

 

                                                      

A K&H gyógyvarázs programról

A K&H Csoport a gyermekegészségügy elkötelezett támogatója, évről évre tudatosan törekszik arra, hogy a terület változó igényeinek megfelelő lehetőségeket kínáljon az intézetek és szakembereik számára. A K&H gyógyvarázs programkeretében 2004 óta közel 681 millió forint értékben, összesen 473 alkalommal kaptak műszereket a kórházak, mentőállomások és háziorvosi rendelők annak érdekében, hogy a gyerekek minél hatékonyabban gyógyulhassanak, és újra egészséges, teljes életet élhessenek.

A K&H Csoport a gyermekek testi gyógyulása mellett lelki egészségükhöz is hozzájárul. A 2013 óta működő K&H gyógyvarázs mesedoktorok program mára az ország egyik legnagyobb önkéntes kezdeményezésévé vált, melynek keretében bárki segítheti a kórházban fekvő gyerekek gyógyulását. Az ország 45 kórházában várják személyesen az önkéntes meseolvasókat, de a K&H gyógyvarázs Youtube csatornáján keresztül videón is.

(forrás: Well PR)
hirdetés

Könyveink