hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Újabb elismerés az Affidea-nak

Az Európai Radiológus Társaság (ESR) sugárbiztonsági bizottsága a piacvezető képalkotó diagnosztikai vállalat újabb két központját részesítette magas elismerésben. Mind a Nyírő Gyula Kórházban, mind a Mammut II-ben helyet kapó CT-labor 4 csillagos minősítést kapott a CT-diagnosztikára vonatkozó feltételek tekintetében – csak a kutató CT-laborok számára – elérhető 5 csillagból.

A kedvező megítélés érdekében szigorú szempontrendszernek kell megfelelni. A kritériumok között szerepelnek a CT-berendezések alkalmazási módjára és a betegellátás területére vonatkozó különböző protokollok bevezetése, alkalmazása és ellenőrzése.

Az Affidea Diagnosztika központi értékként tekint a fejlődésre és a betegelégedettség folyamatos növelésére, így ezek már nem az első sikerek a vállalat életében. A múlt évben a budapesti Péterfy Sándor Utcai Kórházi és a szegedi központ 5 csillagos, a Szent Margit Kórházi, a debreceni és a győri központ, valamint a Dózsa György úton (korábbi MÁV Kórház) működő egység pedig 4 csillagos minősítést nyert el.

Büszkék vagyunk rá, hogy újabb két központunk érdemelte ki az Európai Radiológus Társaság elismerését, hiszen ez visszaigazolás arra, hogy jó úton haladunk. Hiszünk abban, hogy lépést kell tartani a technológiai innovációkkal, úgy, hogy közben a hozzánk forduló páciensek egyaránt elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal és munkatársaink szakmai felkészültségével is – mondta Leitner György, az Affidea Diagnosztika ügyvezető igazgatója.

(forrás: MedicalOnline)
hirdetés

Könyveink