hirdetés
2022. augusztus. 13., szombat - Ipoly.
hirdetés

Új kórházat épít és fejleszti a digitalizációt a Budai Egészségközpont

Hamarosan elindul a Budai Egészségközpont vadonatúj kórházának építése a XII. kerületi, Királyhágó utcai telephelyen.

A közelmúltban köszöntötték a 350 000. pácienst a Budai Egészségközpontban. Az idén 21. éve működő intézmény teljes körű járóbeteg szakellátást nyújt magánszemélyek és vállalati dolgozók számára, és folyamatosan fejleszt annak érdekében, hogy a páciensek a lehető legmagasabb színtű szakellátásban részesüljenek, valamint, hogy az egészségközpont nemzetközi viszonylatban is élen járó intézménnyé váljon.

„21 év alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk arról, hogy milyen módon lehet a páciensek érdekeit központba helyező egészségügyi szolgáltatást nyújtani. Nálunk ez nem csak szlogen, döntő fontosságúnak tartjuk, hogy minél több visszajelzést kapjunk ügyfeleinktől a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Úgy gondoljuk, hogy a legfőbb szempont a bizalom, ugyanis, ha a gyógyításról van szó, mindenki a lehető legjobb kezek közt szeretné tudni magát. Ezért intézményünkben a magas szakmai színvonal alapelvárás, hitelesek pedig csak akkor leszünk, ha valóban ezt is tapasztalja az, aki hozzánk fordul. Sikereink mögött egy több mint hatszáz fős csapat munkája áll. Az asszisztensektől kezdve a szakorvosokon át egészen a felsővezetőkig, mindenki lelkiismerettel, alázattal és szakértelemmel végzi munkáját” – mondta Kiss András, az intézet marketing és értékesítési igazgatója.

A visszajelzések alapján az elégedettséghez a szakmaiságon kívül olyan tényezők is hozzájárulnak, mint a várakozási idő tiszteletben tartása, a kollégák udvariassága, vagy az online időpontfoglalási lehetőség. A Budai Egészségközpontban minden egy helyen megtalálható: nemcsak 45 szakterület 300 orvosa, de a legfontosabb diagnosztikai vizsgálatok is házon belül elérhetők.

„Szakmai és infrastrukturális téren, valamint digitalizációban jelentős fejlesztések várhatók a közeljövőben. Hamarosan elindul vadonatúj kórházunk építése a Királyhágó utcai telephelyünkön, mellyel mind az ellátások, mind az orvostechnológia minőségét tekintve egyértelműen a világszínvonalat célozzuk meg. Célunk egy olyan jövőkép megvalósítása, amelyben a Budai Egészségközpont – úgyis, mint az Országos Gerincgyógyászati Központ üzemeltetője – nemcsak hazánkban, hanem nemzetközi viszonylatban is élen járó intézménnyé váljon” – tette hozzá Kiss András.

(forrás: BUDAI EGÉSZSÉGKÖZPONT)
hirdetés
hirdetés

Könyveink