hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Orbán Viktor Tatabányán a kórház fejlesztését ígérte

Ötmilliárdos beruházást ígért a miniszterelnök

A Szent Borbála kórház új pavilonjának megépítését és új munkahelyek létesítését nevezte a legfontosabb feladatnak Tatabányán Orbán Viktor.

A miniszterelnök a város sétálóutcáján járókelőkkel beszélgetett, és a kormány eddigi intézkedéseiről kérdezte az embereket - a megszólítottak az elszámoltatást, az adócsökkentést, a bankadót tartották pozitívnak.

"Nyugdíjemelés biztos hogy lesz, mert amit vállaltunk, hogy a vásárlóérték nem csökkenthet, azt betartjuk és az inflációval mindenképpen meg kell emelni" - válaszolta Orbán Viktor egy idős hölgy kérdésére.

Schmidt Csaba ügyvezető alpolgármester tájékoztatása szerint Orbán Viktor kiemelt fontosságúnak ítélte meg a Szent Borbála Kórház pavilonjának megépítését, melyhez "jó szövetségesek vannak a kormányon belül". A kórház új belgyógyászati pavilonnal való bővítése és korszerű műszerekkel való felszerelése ötmilliárd forintos beruházás, amiből négy és fél milliárd kormányzati, illetve európai uniós forrásból érkezik, a hiányzó részt pedig a megyei önkormányzat biztosítaná.

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink