hirdetés
hirdetés
2020. augusztus. 10., hétfő - Lörinc.
hirdetés

Leginkább az egészségügy helyzete miatt aggódunk

A magyarok leginkább az egészségügy helyzete miatt aggódnak, derül ki a legfrissebb Ipsos-kutatásból (is), amit a 24.hu idéz.

hirdetés

A magyarok 79 százaléka szerint összességében rossz irányba haladnak a dolgok hazánkban. Nem mi, magyarok vagyunk azonban a legelégedetlenebb nemzet, az európaiak közül a spanyolok, az olaszok és a franciák is kritikusabbak saját országuk történéseivel szemben, közli a lap az Ipsos legfrissebb felmérése alapján.

A magyarok leginkább az egészségügy helyzete miatt aggódnak, 59 százaléknyian említették az első számú problémának. Ezzel az aránnyal világelsők vagyunk, máshol közel sem okoz az embereknek ekkora nehézséget az életnek e területe. A magyarok problémarangsorában a második-harmadik helyen – szinte az egészségüggyel azonos említési aránnyal, 58 illetve 56 százalékkal – a pénzügyi és politikai korrupció, valamint az elszegényedés és a társadalmi egyenlőtlenség következik.

A világon összességében a munkanélküliség számít a legnagyobb gondnak (38 százalékkal), nálunk ez a sorban csak a negyedik.

(forrás: 24.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink