2024. április. 20., szombat - Tivadar.
hirdetés

Lakhatási pályázat rezidenseknek, diplomás szakdolgozóknak

Az In Memoriam Dr. Biró Éva Alapítvány együttműködve a Magyar Rezidens Szövetséggel és a Magyar Kórházszövetséggel, pályázatot ír ki.

A pályázat célja, hogy hazai munkavállalásuk elősegítése érdekében egyes nehéz élethelyzetben lévő és/vagy szociálisan rászoruló szakorvosjelöltek (rezidensek) és diplomás egészségügyi dolgozók tartós – akár több évre szóló –, vagy átmeneti jellegű lakhatásának biztosításon egy tíz fő elhelyezésére szolgáló ingatlanban.

Házasok, tartós párkapcsolatban lévők is pályázhatnak, erre három szoba áll rendelkezésre. Ezzel együtt fontos, hogy nem pusztán szobabérlést kínálnak, hanem együtt élő és együttműködő lakóközösséghez tartozás lehetőségét. Céljuk, hogy az otthonuktól távol lévő fiatalok jó minőségű életfeltételekhez jussanak, ami fizikai és egyben társas környezetet is jelent.

A pályázatokat írásban, az alapítvány által közölt formai és tartalmi követelményeknek megfelelően online lehet benyújtani 2019. március 31-éig, a pályázatok elbírálásának határideje április 29.

Feltételek és további részletek az alapítvány honlapján.

hirdetés

Könyveink