hirdetés
hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

Kontinencia edukációs program – Csatlakozzon Ön is!

Folytatódik a Cseppnyi Önbizalom Program!

Cseppnyi önbizalom

A program oka és célja: Az inkontinencia ma Magyarországon mintegy félmillió embert érint, akik közül csak minden ötödik fordul orvoshoz. A program célja a nem kezelt betegek feltérképezése, megfelelő ellátásban részesítése, és a betegek tudásszintjének növelése háziorvosi praxisok segítségével. 

A program szervezői: A Cseppnyi Önbizalom – Kontinencia Betegedukációs Program 2011-ben az Új Inko Fórum kezdeményezésében, az Országos Alapellátási Intézet/MÁOTE és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara szakmai, illetve az SCA Hygiene Products Kft. szakmai partner-támogatásával indult útjára. 

A program szakmai eredményei: Akampány országosan eddig 345 háziorvosi praxisban zajlott le, a praxisokban tartott tanácsadásokon összesen 35.791 érintett és érdeklődő vett részt. A program során szervezett tanácsadáson megjelentek 63 százaléka szenvedett a vizelettartási zavar valamely formájában. 

A program kommunikációs tanulságai: A kapott eredmények alapján elmondható, hogy a felmérésben résztvevő – 45 év feletti hölgyek - számára továbbra is az egészségügyi szakszemélyzet, azon belül is a háziorvosi praxis az elsődlegesen igénybe vett információforrás. 

2014-es tervek: Az előző két év sikereinek köszönhetően a kezdeményezés 2014-ben is folytatódik, amelyhez a szervezők várják olyan háziorvosi praxisok jelentkezését, akik egy ilyen programmal szeretnék bővíteni praxisukban a betegeknek nyújtott szolgáltatások körét. 

Csatlakozzon Ön is, részvételével járuljon hozzá az érintettek feltárásához és megfelelő tájékoztatásához! Jelentkezzen telefonon, vagy emailben az alábbi elérhetőségeken és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a további információkkal kapcsolatban. 

Szervező: VM.komm Kft.
Telefon: 06-1-270-28-22
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés