2024. április. 20., szombat - Tivadar.

II. Művészetterápiás Világkongresszus

Augusztus 28-án 18 órakor a Novotel Budapest Kongresszusi Központban művészeti programmal veszi kezdetét a II. Művészetterápiás Világkongresszus.

Aligha létezik még egy olyan szférája a tudományos életnek, amely olyan sok részterületbõl tevõdne össze, mint a mûvészetterápiák. További fejlődésükhöz nélkülözhetetlen az integráció, a konvergálás, a szintetizálás, a rendszerezés, s ezek elõsegítéséhez az augusztus 28. és 31. között a fővárosi Novotel Kongresszusi Központban zajló II. Mûvészetterápiás Világkongresszus kínálja a szükséges platformot. Prof. dr. Bitter István, a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának igazgatója abban a reményben ajánlja kollégák szíves figyelmébe a rendezvényt, hogy a vállalkozás sikerrel jár.

A hétfőn délelőtt 9 órakor kezdődő tudomány program előtt vasárnap este hat órától a Semmelweis Egyetem Budapest Art Brut Galéria kiállításmegnyitója, koncert majd cocktailparty alkotja a programkínálatot. 2011. augusztus 29-én hétfőn reggel 9 órakor Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter megnyitóbeszédével kezdődik a tudományos program.  

Az irodalmi, zenei, képző- és egyéb művészeti, valamint sport- és mozgásterápiák gazdag és sokszínű tudományos anyagát bemutató plenáris és szekcióüléseink előadássorozata augusztus 31-ig tart.

 A részletes programot itt töltheti le.  

 További információk a www.arttherapy.worldcongress.hu honlapon.

MedicalOnline
a szerző cikkei

Kapcsolódó fájlok

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés