hirdetés
2020. augusztus. 11., kedd - Zsuzsanna, Tiborc.
hirdetés

Hordhatatlan ruhák, rozsdás lakat a mentőállomás garázsán

Leállították az Országos Mentőszolgálat munkaruha-beszerzését - írja a Magyar Nemzet.

hirdetés

Az eddig megérkezett darabok a dolgozók beszámolói szerint sok esetben hordhatatlanok voltak: beleizzadtak, s a testükhöz tapadt például a nadrág, ami a mozgásukat is nehezítette – nyilatkozta a lapnak adott interjújában az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nemrég kinevezett főigazgatója.

Mártai István szerint a gépkocsipark esetleges átcsoportosítása pluszpénz nélkül javíthat a kiérkezési időn, sőt a mentőállomások felújítása is segíthet, hiszen akkor például sehol nem akadályozná a munkát, hogy indulás előtt rozsdás lakattal kell visszazárni a nehezen működő garázskaput.

Új mentőautóra legfeljebb 2011 végén, 2012 elején számíthat a Mentőszolgálat - mondta el Cserháti Péter az Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesületének hétvégi rendezvényén. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium helyettes államtitkára szerint addigra várhatóan 250 gépkocsi kidől a szolgálatból annak ellenére, hogy futóidejüket két évvel már korábban meghosszabbították. A MedicalOnline beszámolóját az EGVE rendezvényéről itt olvashatja!

(forrás: MNO, MedicalOnline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink