hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Ezt jól kifőzte az ÁNTSZ!

Főzőiskolát indított az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet, ahova mindazok jelentkezhetnek, akik szeretnék elsajátítani gyakorlatban is az egészséges főzés konyhatechnológiai fogásait.

Az OÉTI szakemberek számára is meghirdeti az egészséges ételkészítésről szóló képzéseket. A Főzés Hatalma Főzőiskola indításával az Intézet célja, hogy szakmai hátterével iránymutatást adjon különböző lakossági csoportoknak egy hiánypótló területen: az elmélet gyakorlati kivitelezésében.

A főzőiskola első programján  só nélkül, természetes ízesítő anyagok felhasználásával készíthetnek az érdeklődők ízletes, egészséges ételeket, a megszokottól eltérő, de otthon is alkalmazható konyhatechnológiával. A Főzőiskola a későbbiekben újabb területekre és csoportokra koncentrálva folytatódik – írják az OÉTI honlapján.

A Startolj Reggelivel! programhoz kapcsolódó tanfolyamon a kisétkezések egyszerű és változatos példáit mutatják meg, egy következő  alkalommal pedig segítik a felkészülést a nyári olimpiára, nemcsak a sportolóknak, hanem mindenkinek, aki versenyformába szeretné hozni magát a fürdőruhaszezonig. Terveik között szerepel többek között a közétkeztetési szakembereknek szóló „közétkeztetés másképpen”, „hazaiból nem hagyományosan”, vagy a túlsúlyos és elhízott gyerekeket és szüleiket célzó „finoman egészségeset”, „zöldségek, gyümölcsök az egészségért” című tanfolyamok is. Egyes tanfolyamok rövidek, mások pedig hosszabbak, sorozatszerűek lesznek, a témától és a gyakorlati igénytől függően.

A márciustól induló tanfolyamokra jelentkezni az alábbi email-címen lehet: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: OÉTI)
hirdetés

Könyveink