2024. április. 20., szombat - Tivadar.
hirdetés

Dokumentumfilm Prodán Zsoltról

Prodán Zsoltról készült egy dokumentumfilm, amelyet beneveztek egy fesztiválra. Kétszer is vetítik a Cinema City Arénában, közli a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet (GOKI) FB-oldala.

Életek függnek a szívsebész dr. Prodán Zsolt jelenlétének minőségétől. Kamaszok, kisgyerekek, újszülöttek élete. Hideg fej, gyors ítélet, határozott kéz. Elköteleződés, szenvedély, éberség, olvasható a Tiszta mozdulatok szinopszisában.

Te el tudod képzelni milyen lehet kivenni egy gyermek szívét és betenni egy másikat? Milyen lehet állandó készenlétben állni, mert bármikor jöhet egy riasztás, hogy van egy szív, és akár a karácsonyfa mellől is el kell menned, mert annak az embernek az az egy esélye van. Milyen lehet otthagyni egy jól fizetett külföldi karriert, azért, hogy itthon, magyar gyermekek szívét gyógyítsd? Tudod, hány embernek kell csapatként, országhatárokat átívelve némán, olajozottan együttműködni, hogy szív helyett szív dobogjon? – teszi fel a kérdéseket Facebook oldalán a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet, jelezve: a Prodán Zsoltról készült dokumentumfilmet a közeljövőben kétszer is vetítik a Cinema City Arénában.

Tiszta mozdulatok – jegyfoglalás: https://bidf.hu/film/pure-movements/

(forrás: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet)
hirdetés

Könyveink