2021. október. 25., hétfő - Blanka, Bianka.
hirdetés
hirdetés

Covid-19 elleni vakcináció neuroimmunológiai betegségekben

A védőoltások fertőző megbetegedések célzott megelőzését szolgálják. A vakcináció a neuroimmunológiai betegséggel élők esetében – hasonlóan az egészségesekhez – általánosságban nem ellenjavallt. Az autoimmun betegek immunizációja során észlelhető oltási reakciók és szövődmények incidenciája megegyezik az egészséges populációban is tapasztalt előfordulási gyakorisággal.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
DR. MIKE ANDREA, DR. BÍRÓ ZITA, DR. CSÉPÁNY TÜNDE, DR. DEME ISTVÁN, DR. ILLÉS ZSOLT, DR. JAKAB GÁBOR, DR. JOBBÁGY ZITA, DR. LOVAS GÁBOR, DR. RAJDA CECÍLIA, DR. RÓZSA CSILLA, DR. SIMÓ MAGDOLNA, DR. KULCSÁR ANDREA
a szerző cikkei

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Litván kutatók kifejlesztettek egy olyan számítógépes algoritmust, ami megnyithatja a kaput a korai diagnózisalkotás felé.

Hiába kapott majdnem ezer beadványt, az Alkotmánybíróság óvatoskodó, a lényeget kikerülő döntést hozott, amikor úgy határozott, hogy a védettségi igazolvány kiállja az alkotmányosság próbáját.