2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

A Magyar Faluegészségügyi Tudományos Társaság XI. konferenciája

Alkoholizmus, dohányzás és szerhasználat, mint a koronavírus-fertőzés szövődményei lesz a témája a szeptember 25-ei rendezvénynek.

A Magyar Tudományos Akadémia ad helyszínt a Magyar Faluegészségügyi Tudományos Társaság 2021. szeptember 25-én tartandó konferenciájának, amelyen online és személyesen is biztosított a részvétel. A konferencia fővédnöke prof. dr. Forrai Judit, az MTA Élettudomány-történeti Munkabizottság elnöke, védnökei prof. dr. Ádány Róza, Népegészségügyi Képző- és Kutatóhelyek Országos Egyesületének (NKE) tiszteletbeli elnöke, és dr. Semelyácz János, c. egyetemi docens, Magyar Addiktológiai Társaság elnöke.

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a személyes jelenléthez és az online csatlakozáshoz is. A konferencia akkreditált: háziorvosoknak, belgyógyászoknak, pszichiátereknek, foglalkozásegészségügyi szakorvosoknak 16 pont, szakdolgozóknak 8 pont.

Regisztráció és további információ: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: Magyar Faluegészségügyi Tudományos Társaság)
hirdetés

Könyveink