hirdetés
hirdetés
2024. április. 24., szerda - György.
hirdetés

Táplálkozás

A leendő apukák együtt híznak várandós párjukkal

Ha a párjuk gyermeket vár, a férfiak is hajlamosak magukra szedni néhány kilónyi súlyfelesleget – derült ki egy brit internetes felmérésből.

A leendő apukák, akiknek párjuk várandós, átlagosan több mint hat kilót híznak a terhesség ideje alatt – derült ki egy brit internetes oldal, a onepoll.com felméréséből, amely kapcsán 5 ezer férfit kérdeztek meg.

A válaszadók negyede vallotta be, hogy külön „apasági ruhatárat” kellett vásárolniuk, mivel a nagyobb ételadagok és a nassolások miatt alaposan megnőtt a testsúlyuk.

A megkérdezett férfiak ötöde mondta azt, hogy várandós partnerük több ételt tett az asztalra, míg 41 százalékuk arról számolt be, hogy több nassolni való (pizza, csokoládé, csipsz) került elő. Többen elmondták azt is, hogy gyakrabban ittak sört a kilenc hónap alatt.

A párok 42 százaléka a gyermekvárás ideje alatt több időt töltött pubokban és éttermekben. A leendő apukák ötöde csak akkor fedezte fel a pluszkilókat, amikor ruháik már nem mentek rájuk, de 19 százalékukat a barátaik figyelmezették a súlyfeleslegre.

Az apukák 31 százaléka vallotta be, hogy miután gyerekük világra jött, együtt fogyókúrázott párjával.

InfoRádió

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés