hirdetés
2020. október. 31., szombat - Farkas.
hirdetés

Ingyenes buszjárat a Kék Barlanghoz

Persze ehhez először el kell jutni a mesés Málta szigetére.

Júliustól ingyenes buszjárat köti össze Żurrieq és Qrendi településeket a Kék Barlangról híres Wied iż-Żurrieq völggyel. A Kék Barlangért és a mélykék tengerért rajongók hamarosan mindkét település főteréről ingyenesen juthatnak el dél-Málta egyik legismertebb látványosságához a Blue Grotto-hoz.

Fotó: Gregory Iron Photography
Fotó: Gregory Iron Photography
  

Az ingyenes buszjárat július 4-től a nyári szezon végéig, minden héten csütörtöktől vasárnapig 10:00-00:00h között közlekedik. Hogy a helyi parkoló túlterheltségét csökkentsék a helyi önkormányzatok San Niklaw-nál alakítottak ki egy személygépkocsi parkolót.

Az ingyenes buszjáratnak lesz egy megállója a parkolónál, ahol a parkoló használói is fel- illetve leszállhatnak. Most már nemcsak turistabuszokkal vagy autóval lehet megközelíteni a közkedvelt sziklaképződményt, de azok a turisták is elérhetik, akik a máltai tömegközlekedést szeretnék használni a sziget felfedezéséhez. Így talán a környező kisebb, de annál hangulatosabb települések, mint Żurrieq, Qrendi vagy akár Siġġiewi is felkerülnek a turisták útvonalára és megismerik milyen a máltai vidéki élet. (Fotó: Blue Grotto / Kék Barlang by Gregory Iron Photography)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

Könyveink