hirdetés
2021. szeptember. 20., hétfő - Friderika.

Minőségfejlesztés a gasztroenterológiában

A minőségfejlesztés folyamatos proaktív erőfeszítés az ellátás javítása érdekében, amely a gasztroenterológián belül betegségenként is számos célpontra terjed ki. Összefoglalónkban a gyulladásos bélbetegségben szóba jövő célpontokat emeltük ki.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
dr. Rontó P. Zoltán
a szerző cikkei

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés