2024. május. 07., kedd - Gizella.
hirdetés

Régi fotókat vár a Zala (vár)megyei kórház

Az intézményi betegápolás 175. évét kezdte meg 2023-ban a Zala Megyei Szent Rafael Kórház, írja a ZAOL nyomán a Weborvos.

Az évfordulóra számos programmal készülnek, melyek az egész éven átívelnek, közölte Dr. med. habil. Gasztonyi Beáta PhD, az intézmény főigazgatója. Kvízekkel, szűrővizsgálatokkal, aktivitásra ösztönző programokkal szólítják meg a lakosságot, hogy újra felvegyék azokat a szálakat, melyeket a járvány szétszakított. A sikeres pályázatoknak köszönhetően több beruházás átadása is szerepel a naptárban, írta a zaol.hualapján a lap.

Új elemekkel, szöveges tartalommal bővítik a 170. évfordulóra létrehozott Múlt idő – a Zala Megyei Kórház régi képeken címmel létrehozott Facebook-oldalt. A 90-es évektől gazdag képanyaggal rendelkeznek a kórház mindennapjairól, ám a korábbi évtizedekből már kevesebb a dokumentum. Abban bíznak, hogy volt kollégáknál, gyűjtőknél rejtőznek régi fotók, melyeket a kórház rendelkezésére bocsátanak. Kérik, hogy akinek a birtokában vannak ilyen képek, jelentkezzen a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

(forrás: ZAOL, WebOrvos)
hirdetés

Könyveink