2024. április. 29., hétfő - Péter.
hirdetés

Két kurzus őszre, hogy aktualizálja pszichológiai tudását

HR-esként vagy vezetőként dolgozik, de úgy érzi, szüksége lenne olykor több vagy mélyebb pszichológiai háttértudásra? Jól ismerjük ennek igényét és hiszünk abban, hogy az emberekkel való foglalkozás során magabiztosabbá tesz, ha foglalkozunk a pszichológiai háttérrel és elsajátítunk néhány konkrét módszert, technikát. Ennek támogatására alkottuk meg 7 alkalmas képzéseinket, ahol professzionális szakemberek várják azokat a jelentkezőket, akik az alkalmazott-pszichológia segítségével kívánják fejleszteni önmagukat és ezáltal közvetve vállalati környezetüket.

Vezetés & Pszichológia Képzéseink célja, hogy a vezetői és HR folyamatok, feladatok során felmerülő kérdésekre az alkalmazott pszichológiai tudás segítségével adjunk válaszokat, egy gyakorlatias, egyedi szemléletmódot kialakítva, mellyel jobban megérthetjük és hatékonyabbá válhatunk saját területünkön.

A képzések során az egyes vezetői és HR tevékenységekhez konkrét eszközöket, módszereket is adunk, melyekkel színvonalasabbá és hatékonyabbá válik a napi munkavégzés. Az itt oktatott pszichológia egy hasznos kiegészítő tudás a HR, vállalatvezetés és coaching mellé. Mindemellett a HR és leadership presztizsének növelését, a saját brand építését is segíti az önfejlesztés eszközével.

HR MASTERCLASS

Kiknek szól a képzés? 

A képzés azoknak szól, akik HR területen dolgoznak és szeretnék bővíteni, elmélyíteni tudásukat és eszköztárukat az alkalmazott pszichológia, a coaching és a HR területén.

Ízelítő a témákból: 

Témáink között szerepel többek között a munkaerő toborzás és kiválasztás, a hatékony digitális HR terület, az elköteleződés és kötődés, a kiégés, a jutalmazás pszichológiája, az önismeret, coaching és a szervezetfejlesztés, mindez karöltve azon eszközökkel, amelyek támogatják a vezetőket és HR-rel foglalkozó szakembereket munkájuk során. 

A képzési alkalmak – a téma érzékenységétől függően – többnyire rögzítésre kerülnek, de nem javasoljuk a távollétet, az interaktív órák jellege miatt. A képzés bizonyos alkalmai élőben/hibriden, bizonyos alkalmai online folynak.

A képzés időtartama

2023. október 6. és november 17. között, 9.00 – 13.00 óráig

LEADERSHIP MASTERCLASS

Kiknek szól a képzés? 

Ez a képzés azoknak szól, akik hatékonyabb vezetővé szeretnének válni és bővítenék eszköztárukat alkalmazott pszichológia ismeretekkel, eszközökkel.

Ízelítő a témákból: 

Témáink között szerepel többek között a vezetés és pszichológiája, a csoportdinamikai kérdések, a vezetői motiváció,  a halogatás pszichológiája, a konfliktus-és stresszkezelés, valamint a munkahelyi jóllét és a diversity, mindez karöltve azon eszközökkel, amelyek támogatják a vezetőket és HR-rel foglalkozó szakembereket munkájuk során. 

A képzési alkalmak – a téma érzékenységétől függően – többnyire rögzítésre kerülnek, de nem javasoljuk a távollétet, az interaktív órák jellege miatt. A képzés bizonyos alkalmai élőben/hibriden, bizonyos alkalmai online folynak.

A képzés időtartama: 

2023. október 13. és november 24. között, 9.00 – 13.00 óráig

Jelentkezés és további információk itt.

(forrás: Hrpwr)
hirdetés

Könyveink