2024. április. 29., hétfő - Péter.
hirdetés

Fotókiállítás és betegedukáció az áruházakban

A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete „Add tovább a mosolyodat!” közösségének kezdeményezésére vándorkiállítást szervez.

A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete „Add tovább a mosolyodat!” közösségének kezdeményezésére szokatlan és egyben különleges vándorkiállítással várja az érdeklődőket.

A Sorstárs Képtár – MEGGYÓGYULTAM kezdeményezésben kiállított fotókon szereplő – egyre bővülő számú – arcképeken látható a betegség kezdete, a kendőzetlen fájdalom vagy éppen az a pozitív hozzáállás, ami végig segítette őket. A képen szereplők már akkor tudták, hogy nehéz lesz a harc a gyilkos kór ellen, de hittek abban, hogy győztesként kerülnek ki a küzdelemből és a fénykép az igazukról tanúskodik.

A daganatos betegségüket nyilvánosan felvállaló sorstársak között van zenész, orvos, hétköznapi hős és minden előtte-utána képnek van egy üzenete: „Soha nem kell feladni a gyógyulásba vetett hitet!”, illetve „Az élet nagy ajándék, amit becsülni, védeni kell!”.

Az Auchan Magyarország önzetlen támogatásának köszönhetően a kiállítás képei elérhetővé válnak az áruházakban is, azonban nem pusztán képek lesznek kiállítva, hanem az érdeklődők találkozhatnak a Rákellenes Liga önkénteseivel is, akik képekkel, tájékoztató anyagokkal, önvizsgálat tanítással és beszélgetéssel várják a vásárlókat.

Időpontok és helyszínek:

Október 7.: Miskolc (Pesti út), Budaörs, Solymár, Kecskemét, Csömör

Október 14.: Debrecen, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Szeged, Óbuda

Október 20.: Székesfehérvár, Miskolc (József Attila út)

Október 21.: Budakalász, Szolnok, Fót

Október 27.: Törökbálint

Október 28.: Soroksár, Maglód, Albertfalva (Savoya Park)

A kiállítást az Aszódi Integrált Kulturális Intézmény is támogatja.

(forrás: Magyar Rákellenes Liga, Auchan)
hirdetés

Könyveink