hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 21
#1
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2020-12-15

Az EB Re-open EU néven ingyenesen letölthető mobilalkalmazást indított a járvány kapcsán meghozott intézkedésekről.

#2
Medical Online >> Rovatok >> praxismenedzsment
2020-12-10

Az egyetemi arculatba illeszkedő, új weboldala van a DE KK Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézetnek (DAEFI).

#3
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2020-03-31

A koronavírus elterjedése lehetőséget ad a hackereknek rosszindulatú, vagy csaló weboldalakra mutató e-maileket küldjenek.

#4
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2020-02-13

Nem érdemes a koronavírus ellenszerét vagy megelőzését hirdető e-mailek csatolmányaira vagy linkjeire kattintani, figyelmeztet a hvg.hu.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-11-04

A kínai dohányfelügyelet felkérte az országban működő webáruházakat, hogy távolítsák el kínálatukból az elektromos cigarettákat.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-10-02

A legtöbbet kommentelt és lájkolt egészségügyi témájú írások jelentős része súlyosan félrevezető információt tartalmazott, írja a Népszava.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2016-05-04

Közepesen súlyos-súlyos aktivitású Crohn-betegség kezelésére adható gyógyszer gyermekgyógyászati alkalmazását véleményezte kedvezően a CHMP.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-09-23

24 órás ingyenes szív- és érrendszeri szűrést tartanak péntek délutántól a Kutatók Éjszakájának alkalmából a Semmelweis Egyetem.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-06-25

Regisztráltatni kívánja a .pharmacy domain végződést az amerikai patikusok képviselete; olyan internetes gyógyszertárak használhatnák, amelyek megbízható gyógyszereket értékesítenek.

#10
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-10-18

A gyógyszerforgalmazó cégeknek nemcsak joguk, hanem egyben kötelességük is lesz, hogy bizonyos gyógyszerekkel kapcsolatos információkat, például a betegtájékoztató tartalmát hozzáférhetővé tegyék. A többi közt ezt tartalmazza az Európai Bizottságnak a receptre kapható gyógyszerekre vonatkozó információkkal kapcsolatos javaslata. Ha az Európai Parlament és a miniszterek tanácsa is rábólint, ez minden EU-tagállamban kötelező érvényű lesz.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Alkotmánybíróság óvatoskodva döntött: a kuruzslótörvény velünk marad, de nem lehet alkalmazni, mert alaptörvény-ellenes.

Mindenkinek jár az emberhez méltó élet. Ezért küzd a fővárosban hat bátor nő, akik sorstársaik helyett is harcolnak súlyos-halmozott fogyatékossággal élő gyermekeikért, és saját magukért.