hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-08-01

A kórházi struktúraátalakításról beszélt többek között dr. Cserháti Péter a Magyar Időknek.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2015-03-19

A JAMA-ban megjelent vizsgálat szerint hipertóniások stroke-kockázatát jelentősen csökkenti a folsavpótlás, míg a társuló szerkesztőségi közlemény szerint nincs okunk kételkedni, hogy normotenziós személyek esetén is hasonló a helyzet.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-03-12

A Coca-Cola megváltoztatja a népszerű ital receptjét, miután egy civil szervezet kifogásolta a 4-MI és 4-MEI jelölésű barnítószerek alkalmazását, tudósít a Discovery News nyomán a Világgazdaság Online.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2010-06-24

Hamarosan talán lekerülhetnek a gyorséttermek polcairól azok a játékok, melyeket eddig a gyerekmenühöz kínáltak - írja a Gyermekévek.

#5
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2010-06-14

Iatrogén amenorrhoea és túlélés korai emlőrákban; Stressz-inkontinencia kezelése a húgycső felfüggesztésével...

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2008-07-20
Tíz kifejezetten gyermekek számára készült élelmiszer közül kilencnek csekély a tápértéke, mivel sok benne a cukor, a zsír vagy a só - derül ki egy kanadai tanulmányból.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Alkotmánybíróság óvatoskodva döntött: a kuruzslótörvény velünk marad, de nem lehet alkalmazni, mert alaptörvény-ellenes.

Mindenkinek jár az emberhez méltó élet. Ezért küzd a fővárosban hat bátor nő, akik sorstársaik helyett is harcolnak súlyos-halmozott fogyatékossággal élő gyermekeikért, és saját magukért.