hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 413
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-07-27

A koronavírus-járvány kitörése óta megkétszereződött a magukat magányosnak érzők száma az Európai Unióban.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-07-20

Az oltottságban elértünk oda, hogy egy negyedik hullám ne terhelje túl az egészségügyet, mondta a 444.hu-nak Nagy Marcell, a MOK titkára.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-07-05

Az oltakozási hajlandóság további növelése csak nagyobb befektetések árán jönne vissza, de biztosan megtérülne. A Portfolio elemzése.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-06-25

Kovácsy Zsombor szakjogász, orvos, egészségügyi szakmenedzser a Portfolion arról ír, hogy szintet lép az állami szerepválallás az egészségügyben.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-06-08

Nagy árat fizetett a pszichiátria a járvány alatt az átvezénylések és az ellátások korlátozása miatt – hangzott el az MPT keddi sajtótájékoztatóján.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-06-02

A Weborvos cikksorozatot közöl a kelet-közép-európai országok egészségügyi ellátórendszerének változásairól és kihívásairól.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2021-05-31

Az Oxfordi Egyetem bejelentette, hogy új kutatóintézetet alapít Pandémiás Tudományok Központja néven, írja a Qubit.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-05-17

Az irányítás már rég kicsúszott az egészségügyért felelős minisztérium kezéből, mondta a Telexnek Rékassy Balázs orvos-egészségügyi szakközgazdász.

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2021-05-03

Elnöki beszámoló, díjátadás is szerepeltek az Akadémia legfőbb döntéshozó testületének hétfőn kezdődött tanácskozásán.

#10
Medical Online >> sponsored
2021-03-31

Most különösen nagy szükségünk van lelki feltöltődésre, ezért a pécsi zenekar Az én békém öröme című ingyenes húsvéti koncertjének zenei programja bátran ajánlható bárkinek, aki pusztán öröm-zenére, egy kis szépségre, életigenlésre vágyik. A hagyományoktól eltérően a Fesztiválkórus idén nem lép fel, azonban két kivételes tehetségű, a nemzetközi zenei életben is elismert szólista tolmácsolja a művek üzenetét az élő közvetítés segítségével április 1-én 19.00 órai kezdettel.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Alkotmánybíróság óvatoskodva döntött: a kuruzslótörvény velünk marad, de nem lehet alkalmazni, mert alaptörvény-ellenes.

Mindenkinek jár az emberhez méltó élet. Ezért küzd a fővárosban hat bátor nő, akik sorstársaik helyett is harcolnak súlyos-halmozott fogyatékossággal élő gyermekeikért, és saját magukért.