hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> gasztroenterológia
2014-05-26

ABT-450/r-ombitasvir plusz dasabuvir ribavirinnel együtt adva a cirrhosissal társult hepatitis C kezelésében.

#2
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-12-16

A Vertex és az Alios BioPharma bejelentette: megkezdi a fázis 1-es klinikai vizsgálatokat a hepatitiszC reménybeli kezelésére szolgáló nukleotid-analógokkal.

#3
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-05-31

Az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) jóváhagyta az Incivek (telaprevir) alkalmazását hepatitisz C-ben szenvedő egyes betegekben.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-05-16

Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) május 13-án engedélyezte egy hepatitisz C elleni új generációs gyógyszercsoport első képviselőjét, amely azzal bíztat, hogy a jelenleg használt szereknél több embert gyógyít meg és le is rövidíti a kezelés idejét.

#5
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-03-29

Az első oki terápia, ami hasznosnak bizonyul a leggyakoribb öröklődő tüdőbetegség egyik fajtájának kezelésében.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-01-19

Két hatékony gyógyszer kerülhet nemsokára forgalomba, amelyek várhatóan sokkal több embert gyógyítanak ki a májat károsító hepatitisz C-ből, mint a jelenlegi készítmények.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Alkotmánybíróság óvatoskodva döntött: a kuruzslótörvény velünk marad, de nem lehet alkalmazni, mert alaptörvény-ellenes.

Mindenkinek jár az emberhez méltó élet. Ezért küzd a fővárosban hat bátor nő, akik sorstársaik helyett is harcolnak súlyos-halmozott fogyatékossággal élő gyermekeikért, és saját magukért.