hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-04-21

A 2007-ben bezárt II. kerületi Budagyöngye Kórházban nővérszállót és oktatóközpontot alakítanak ki, írja a Napi.hu.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-11-14

Közösen indítanak egészségügyi szakképzést a történelmi egyházak, az erről szóló szándéknyilatkozatot szerdán Budapesten írták alá.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-06-18

Az ÁEEK-hez tartozó, többnyire használaton kívüli ingatlanok, kórházak őrzés-védelmi, illetve recepciós feladataira írt ki pályázatot, írja a 24.hu.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-06-03

Hét éve áll üresen tizenkét volt kórházépület, s csak az őrzésük, állagmegóvásuk elvisz évente ötszázmillió forintot – emlékeztet a VG.hu, amikor beszámol a legfrissebb hasznosítási tervekről.

#5
Medical Online
2013-03-07
#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-02-17

A jövő hónapban az üresen álló Budagyöngye Kórház árverésével kezdődik meg azon - tavaly még a Pest Megyei Önkormányzat tulajdonában lévő - ingatlanok áruba bocsátása, amelyekre a megyeháza tetemes adóssága miatt a hitelezők jelzálogjogot jegyeztettek be – értesült a Pest Megyei Intézményfenntartó Központ vezetőjétől az MTI.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-07-07

Megyei önkormányzatok elnökeivel tárgyal ma a miniszterelnök, s a megbeszélésen információink szerint szóba kerülhet a megyei kórházak jövője is. A kérdés az, hogy ki működtesse a vidéki Magyarország fekvőbeteg ellátó intézményeit: az állam, vagy változatlanul a helyhatóságok. E két koncepció régóta megosztja az önkormányzati vezetőket, s az egészségügyi szakértőket, miközben új elképzelések is megjelentek a palettán.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-02-03

Ismét eladásra hirdette meg Pest megye önkormányzata a valaha a Rókus kórház budai központjának számító épületegyüttest, a Budagyöngye kórházat, melynek értéke becslések szerint egymilliárd forint lehet.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar lakosság mintegy negyedét tekinthetjük egészségtudatosnak, akiknek van kellő energiájuk ahhoz, hogy mindennapjaikat az egészségük fenntartását is figyelembe véve szervezzék, és egészségben éljenek.

Népszerű tévhit – amely mostanában egyre inkább megváltozóban van –, hogy a SARS-CoV-2 lassabban változik, mutálódik, mint más vírusok.