hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2015-08-26

A gyomor-bél rendszeri daganatok sikeres kezelése csak a gasztroenterológus és az onkológus közös munkájával képzelhető el – fogalmaz a Medical Tribune számára írt cikkében dr. Bodoky György.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-12-16

Úgy tűnik, megtört a jég – tíz új innovatív készítmény befogadásának lehetőségét tartalmazza az a jogszabály tervezet, mely megjelent a kormány honlapján.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-08-29

Az everolimusszal végzett fázis III. vizsgálatban nem tapasztalták a túlélés javulását a hepatocelluláris rák vizsgált eseteiben - írja a Novartisra hivatkozva a PharmaOnline.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-11-22

Megan Sykes orvoskutatónak van egy egere, amely emberi immunrendszerrel rendelkezik - az övével, a Kicsi Én nevet adta neki - írja az MTI.

#5
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-05-31

Az FDA május 20-án engedélyezte, hogy a Sutentet (sunitinib) olyan betegek kezelésére használják, akiknek progresszív neuroendokrin hasnyálmirigyrákjuk műtétileg nem távolítható el vagy ráterjedt a test más részeire is, azaz metasztatizált.

#6
Medical Online >> Rákregiszter
2011-02-28

A Novartis Afinitor® nevű gyógyszere a hasnyálmirigy előrehaladott neuroendokrin daganataiban meghosszabbítja a progressziómentes túlélést.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Leszólítottunk pár koronavírust tagadó vagy az oltást ellenző járókelőt, és a beszélgetés során hirtelen megjelent dr. Kemenesi Gábor virológus.

Vannak hormonbetegségek, amelyek mindkét nemet megtámadhatják, és vannak jellegzetesen nemspecifikus problémák is.