A Deloitte gyógyszeripar és egészségügyi szektorával foglalkozó csapata összefoglalta, hogy az ágazat szereplői a kockázatok mérséklése mellett hogyan tudják a lehető legtöbbet kihozni az új technológiában rejlő lehetőségekből.
A Nature Medicine folyóiratban március 24-én jelent meg az Université de Montréal kutatóinak cikke, amelyben azt vizsgálták, hogy a nyolc táplálkozási minta hosszú távú követése és az ultra-feldolgozott élelmiszerek (UPF; ultra-processed foods) fogyasztása milyen összefüggést mutat az egészséges öregedéssel.
Nagy érdeklődés kísérte az I. ONCA Szakmai Workshopot. Az esemény kiemelkedő szakmai fórumként szolgált a betegségekhez társuló alultápláltság kérdéskörének megvitatására.
A PLOS Medicine folyóiratban jelent meg az Imperial College London kutatóinak tanulmánya, amelynek eredményei szerint a 2019-es koronavírus világjárvány több szempontból rövidítette meg az életet, mint korábban gondoltuk.