hirdetés
2024. április. 29., hétfő - Péter.

A fizioterápia a gyógyítás legősibb ága

Testre szabott balneológia

A Széchenyi gyógyfürdőben 2021 augusztusa óta már beutaló nélkül is lehetőség van igénybe venni a gyógykezeléseket.

A gyógyterápiák és a gyógyvizes fürdőzés komplexen fejtik ki hatásukat annak érdekében, hogy a mozgásszervi betegségekkel küzdő páciensek panaszmentesen, illetve fájdalmaik enyhítésével újra egészségesen élhessék mindennapjaikat. A Budapest Spas szakorvosai a balneoterápiás, hidroterápiás, mechanoterápiás és fizikoterápiás kezelések kombinációiból állítják össze a személyre szabott medical programot.

A fizioterápia a gyógyítás legősibb ága, a természetben fellelhető energiákat használja fel a gyógyításban. A mozgásszervi betegségek leggyakoribb, legkínzóbb tünetei a fájdalommal járó érzések a testben és a mozgáskorlátozottság. A fizioterápia ezen tünetek enyhítésében vagy kialakulásuk megelőzésében, kezelésében és gyógyításában fejti ki hatását. A fizioterápia nyújtotta lehetőségek széles tárházát lehet felsorakoztatni a különböző ortopédiai, reumatológiai, neurológiai, belgyógyászati betegségek gyógyítására, a páciensek állapotának javítására, stabilizálására, valamint sérülések, balesetek, műtétek rehabilitációjára.

„A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a Doktor24-gyel, Magyarország egyik piacvezető egészségügyi magánszolgáltatójával kötötte első megállapodását a privát medical szolgáltatások bevezetéséhez” – mondta Borosné Szűts Ildikó, a BGYH Zrt. vezérigazgatója. A vezérigazgató hozzátette, hogy a testre szabott balneológiai csomagok komplex gondoskodást kínálnak mozgásszervi, reumatológiai panaszok, műtétek és balesetek utáni felépülés esetén, de alkalmasak a koronavírus betegség utáni tünetek enyhítésére is.A fürdőzés jótékony hatással van az idegrendszerre is, oldja a feszültséget, megnyugtat, ellazít.

 

(forrás: budapestspas.hu)

cimkék

hirdetés

Könyveink