hirdetés
2024. május. 21., kedd - Konstantin.

Pályázat arteriográf készülékek üzemeltetésére

Arteriográf készülékek kedvezményes bérlésére hirdet egyedülálló pályázatot a Medexpert Kft. A program keretében a szív és érrendszeri rizikó meghatározásában jelenleg leghatékonyabb és leggyorsabb diagnosztikai eszköz válik elérhetővé a praxisok, az egészségügyi szolgáltatók, és ezáltal a lakosság számára is.

A pályázat megnyerése esetén a pályázó szervezet a pályázati kiírásban meghatározott feltételekkel jogosulttá válik egy, vagy több Arteriográf készülék használatára. Az elvégzett mérésekért a Medexpert ajánlása szerint a páciensek 4.990,- Ft-ot fizetnek az üzemeltetőnek. A készülékek használatért az üzemeltető, a Medexpert által támogatott bérleti konstrukcióban, mérésszám alapon meghatározott havi bérleti díjat fizet.

Pályázhatnak a Magyarországon bejegyzett, működési engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltatók: gazdasági társaságok; egyéni vállalkozók; civil szervezetek; önkormányzatok; önkormányzati, állami vagy egyházi fenntartású intézmények; jogi személyiséggel rendelkező szervezetek.

A bérleti szerződés 1 éves határozott időtartamra, valamint további 1 év opciós időszakra szól. A teljesítendő mérésszám az első hónapban 15 db, ezt követően 30 db / hó.

A bérleti konstrukció tartalmazza a képzést, szakmai- és kommunikációs támogatást, nyomdai- és POS anyagokat, de nem tartalmazza a méréshez szükséges számítógépet, nyomtatót és internetkapcsolatot. Az Arteriográf készülékekhez a Medexpert Kft. szakmai támogatást, oktatást és kommunikációs segítséget nyújt a pályázaton nyertes üzemeltetők számára. A bérleti konstrukcióban való részvételhez a nyertes pályázónak a Medexpert által nyújtott képzésen kötelezően kell részt venni.

A pályázat benyújtása a pályázati Adatlap és Nyilatkozat www.medexpert.hu/palyazat internetes oldalon történő kitöltésével és elküldésével, majd a kinyomtatott példány cégszerű aláírásával, a szükséges dokumentumok csatolásával és a pályázati anyagok együttes benyújtásával történik.

A nyertes pályázó köteles részt venni a Medexpert által szervezett, két modulból álló képzésen. A nyertes pályázó köteles megadni a vizsgálat végzésére jogosult összes személy nevét és pozícióját, a képzés mindkét modulján mindegyikük megjelenése kötelező.

A pályázat benyújtásának határideje: 2012. október 1-jétől folyamatosan

(forrás: MedicalOnline)

cimkék

hirdetés

Könyveink