hirdetés
2024. július. 16., kedd - Valter.
hirdetés

Öt éves a Budai Egészségközpont Váci úti rendelőkomplexuma

A tavalyi évben közel 65 ezer páciens gyógyulásához és egészségmegőrzéséhez járult hozzá a XIII. kerületi telephely, amely működésének 5. évfordulóját ünnepli idén.

A Budai Egészségközpontra jellemző beteg- és gyógyításfókuszú, innovatív szemlélet uralta a Váci úti telephely munkálatait is anno: gondos, körültekintő tervezést követően a legmodernebb, csúcskategóriás eszközparkkal, stílusos, kényelmes, tágas belső térrel, kiváló és tapasztalt szakembergárdával nyitotta meg kapuját 2019-ben a rendelőkomplexum.

Mi sem bizonyítja jobban az újításra, maximalizmusra törekvést, mint hogy az itt üzembe helyezett, röntgen-vezérelt (ún. stereotaxiás) mintavételre is lehetőséget biztosító mammográfiás eszköz csak nagyon kevés helyen volt elérhető ekkor hazánkban, továbbá az itt alkalmazott digitális röntgen felvételezőt a Budai Egészségközpontban használták először Magyarországon.

Fotó: Budai Egészségközpont
Fotó: Budai Egészségközpont

A magas szintű igényeket is kielégítő intézményben folyó ellátásnak a kezdetektől fogva 4 pillére van: a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok, a menedzserszűrés, a privát járóbeteg ellátás, továbbá a radiológia. A szakmai portfólió összetételét egyfelől a valós népegészségügyi szükséglet alakította, másfelől az ügyfelek igénye finomhangolta. A nyitás óta a rendelő folyamatosan növekedési pályán mozog.

Az egészségközpontban a legfontosabb vezérelv a maximális betegbiztonságra és a kiemelkedő színvonalú ellátásra való törekvés, amelyhez hozzájárul a kivételes eszközpark és az elhivatott, szakképzett csapat is.

A működés sikerének igazi titka Nagy-László Nóra orvosigazgató szerint a munkatársakban rejlik.

Dr. Nagy-László NóraJól képzett, a páciensek érdekeire összpontosító, ugyanazt az értékrendet képviselő, stabil csapattal dolgozunk. Jelenleg összesen több mint 90 kiemelkedő szaktudású, tapasztalt szakorvos 24 féle szakrendelés keretében, 28 rendelőben gondoskodik a páciensek gyógyításáról, szűréséről – adott betekintést az intézmény működésébe a jubileum alkalmából a Budai Egészségközpont orvosigazgatója.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kellemes munkahelyi légkör támogatásán túl a belső képzésekre is, mert hiszünk benne, hogy csak egy összetartó és korszerű tudással rendelkező csapat lehet a mozgatórugója a páciensekért folytatott gyógyító és prevenciós missziónknak. Ezáltal tudjuk biztosítani, hogy Váci úti rendelőkomplexumunk immár 5 éve képviseli a páciensek számára a biztonságos, professzionális orvosi ellátást, illetve a hatékony egészségmegőrzést, és mindezt igényes, nyugodt környezetben – mondta Nagy-László Nóra.

(forrás: BUDAI EGÉSZSÉGKÖZPONT)

Könyveink