hirdetés
2024. április. 27., szombat - Zita.

Orvosi és gyógyszerészeti állásbörze

Október 8-án Debrecenben, október 9-én Budapesten rendezik a MedPharm Careers-t, Európa legnagyobb egészségügyi karrier konferenciáját.

Több mint ezer német, svájci, ír, francia, spanyol, dán, kanári-szigeteki, norvég, svéd munkalehetőség közül válogathatnak az idei karriernapon az érdeklődők. A kínált pozíciók közt állandó, részmunkaidős és helyettesítő státusz is található.

A kiállítással egybekötött konferenciát október 8-án Debrecenben, a Nagyerdő Hotelban, október 9-én Budapesten, a Radisson Blu Béke Szállóban rendezik meg. 

A két részből álló rendezvény konferencia szekcióján a látogatók előadásokat hallhatnak a szakmai fejlődési lehetőségeikről, a különböző helyi és nemzetközi állásokról, a szükséges szakmai elvárásokról, valamint arról, hogyan szerepelhetnek hatékonyan egy külföldi állásinterjún, milyen nyelvtudás szükséges a külföldi munkavállaláshoz. Az állásközvetítő standokon személyesen is felvehetik a kapcsolatot a képzett munkaerő iránt érdeklődő egészségügyi cégekkel.

A konferencia, az előadások és a kiállítás ingyenesen látogathatók, de előzetes regisztrációt kérnek a www.MedPharmCareers.com honlapon.

(forrás: www.MedPharmCareers.com, MedicalOnline)
hirdetés

Könyveink