hirdetés
2024. május. 01., szerda - MUNKA ÜNN.,Fülöp, Jakab.

Kézműves kávékeverék a pszichiátercelebtől

Csernus Imre 5 millió forintos törzstőkével vendéglátós részvénytársaságot alapított Coffee Depresso Zrt. néven, írja a vg.hu.

A noszvaji székhelyű részvénytársaságot Csernus egy másik, idén tavasszal alapított cégén, a Kék Szék Kft.-n keresztül tulajdonolja több mint 50 százalékos részesedéssel. A kft. Csernus másik kávézójához, a noszvaji Csendülőhöz kapcsolódó vendéglátós társaság, írja a lap.

A depressziót és az eszpresszót házasító név egyébként a pszichiáterceleb kézműves kávékeverékét jelöli és azt a kávézót is, amelyet tavaly februárban nyitott Egerben. Csernus nevéhez már kisebb cégcsoport kapcsolódik a cégadatbázisban, és a mérlegek alapján lassan csurran-cseppen belőlük bevétel. Két egészségügyi cége tavaly szépen fialt.

Csernus doktor 2010-ben belevágott a borászkodásba is, és két társával 2010-ben létrehozta az Almagyar Érseki Szőlőbirtok Kft.-t. Egerben 3,5 hektáron gazdálkodnak, és Csernus imidzséhez illesztve fehérboruk Lelkifröccs, rozéjuk Bevállalod?, bikavérük Lelkibéke márkanéven fut.

További részletek a vg.hu-n

(forrás: vg.hu)
hirdetés

Könyveink