hirdetés
2024. május. 04., szombat - Mónika, Flórián.

Egy sebész olykor szerethetővé tesz

Mi viszi rá az embereket, hogy adósságokba verve magukat, fájdalmakat vállalva szabassák át magukat egy-egy magazinképhez igazítva? – ezt tekinti át a NOL cikke.

"Tudatosan vagy sem, az emberek azt gondolják, hogy ha úgy néznek ki, mint egy híresség, akkor olyan hatalmuk is lesz, mint a sztároknak: erejük lesz arra, hogy elbűvöljék az embereket, hogy szívtiprók legyenek, hogy a lányok és a fiúk elájuljanak tőlük" - idézik dr. Carole Lieberman pszichiátert az összeállításban.

Egybevág ezzel az aktív testátépítő Claire Leeson véleménye is. Ő Kim Kardashian örmény származású amerikai televíziós személyiség fazonját irigyelte el. Kifehéríttette a fogait, megnagyobbíttatta a melleit, s amíg nem lesz pénze a feneke kikerekítésére, addig is szilikonos fehérneműt hord. Mint mondja, tinédzserkorában gyakran csúfolták és bántották, állandóan önbizalomhiánytól szenvedett, nem szerette magát. Noha hatalmas adósságot halmozott fel, csaknem 30 ezer dollárt fizetett ki eddig, és állandó anyagi gondjai vannak, mégis úgy éri, megérte. "Amikor úgy nézek ki, mint Kimmy, úgy érzem, megállíthatatlan és érinthetetlen vagyok. (...) Erősnek érzem magam ... magabiztosabb lettem és jobban szeretem magam." – olvasható a nol.hu-n.

hirdetés

Könyveink