hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

Egészségipar

Újabb kitüntetés a B. Braun Avitum Hungary minőség iránti törekvéséért

Újabb rangos, európai szintű minőségügyi elismerésben részesült a hazai dialízishálózatot működtető B. Braun Avitum Hungary Zrt. A vállalat a folyamatos fejlődésre való törekvéséért ezúttal az EFQM kiválósági modell „Recognised for Excellence 4 star”, azaz „Elismerés a Kiválóságért 4 csillag” kitüntetésével gazdagodott. A díj jelentőségét mutatja, hogy a cég kimagasló eredménnyel, az európai dialízisszolgáltatók közül egyedüliként részesült az elismerésben.

A B. Braun Avitum Hungary Zrt. a szolgáltatások minőségének biztosítása érdekében a hazai dialízisszolgáltatók közül elsőként vezette be integrált minőségügyi rendszerét, szerezte meg ISO tanúsítványát, amely 2000 óta minden évben megerősítést nyer. Tavaly ehhez párosult a legelismertebb európai szervezetfejlesztési modell, a European Foundation for Quality Management (EFQM) „Committed to Excellence” azaz „Elkötelezettség a Kiválóságért” kitüntetése. A díj megszerzése után a tudatosság, minőség és szisztematikus fejlődés útján maradva a vállalat újabb pályázatot nyújtott be, amelynek eredményeként egy szinttel jutott feljebb a kiválósági modellben. A „Recognised for Excellence”, „Elismerés a Kiválóságért” díjat a pályázók 2008-as teljesítményének értékelése után Magyarországon mindössze hét vállalat nyerte el. 
„A 'Recognised for Excellence' díj által bizonyított kiválóság azt is jelenti, hogy jövőképpel rendelkező, elkötelezett, ösztönző vezetéssel bíró cég vagyunk, amely a célok állandóságával, következetes összehangolásával párosul.” – mondta el Horn Péter, a B. Braun Avitum Hungary Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette, a díjat elnyerő szervezetekre jellemző, hogy változások időszakaiban is megőrzik kitűzött céljaikat, és az így biztosított folytonosság növeli a szervezet érintettjeinek bizalmát. Ugyanakkor a cég gyakran tanúbizonyságot tesz arról is, hogy képes a szervezetet a gyorsan fejlődő és állandóan változó külső környezethez igazítani. „A mienkhez hasonló, kiválóságra törekvő vállalatokat a nyitottság jellemzi – az érintettek ötleteinek, javaslatainak befogadására és megvalósítására is. Többek között ezt az innovatív hozzáállást ismeri el a 'Recognised for Excellence' díj.” – hangsúlyozta Kállai Tamás operations manager.
A B. Braun Avitum Hungary Zrt. sikerét tovább növeli, hogy kimagasló eredménnyel végzett, s az ötből négy csillagot szerzett a minősítés során. A díjat ünnepélyes keretek között a Parlamentben vehette át a vállalat vezetése, a dialízisszolgáltatók közül elsőként és egyedüliként.

A B. Braun Avitum Hungary Zrt. sajtóközleménye

cimkék

hirdetés

Könyveink