hirdetés
2024. március. 19., kedd - József, Bánk.

Új orvosigazgató irányítja a szakmai munkát a Bajcsy kórházban

Az intézmény orvosigazgatói és általános főigazgató-helyettesi feladatainak ellátására Révai Róbert kapott megbízást.

Kapcsolódó cikkek

Számunkra meghatározó jelentőségű, hogy amellett, hogy a dél-pesti régió kerületei és a környező városok számára átfogó járó- és fekvőbeteg-ellátást nyújtunk, egészségügyi ellátási tevékenységünk kiterjed a rendvédelmi dolgozók egyre szélesebb körére, valamint a Magyar Olimpiai Bizottsággal való együttműködésben a sportpályafutásukat befejezett olimpiai érmes sportolókra, valamint a nyugdíjas sportszakemberekre is. A hozzánk érkező páciensek teljes körének szeretnénk még könnyebben elérhetővé és még jobban átláthatóvá tenni a Bajcsy-Zsilinszky Kórház szolgáltatásait. Természetesen a Dél-Pesti Centrumkórházzal, valamint a Semmelweis Egyetemmel való szoros együttműködésben – emelte ki az új orvosigazgató.

Révai Róbert orvosi diplomáját 1989-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte meg. Pályafutását Budapesten, a BM Központi Kórház Belgyógyászati-kardiológiai osztályán kezdte. 1994-ben belgyógyászatból, 1997-ben kardiológiából szerzett szakvizsgát, 1996-ban a Grosshaden Klinika Bajor Szívcentrum munkatársaként dolgozott. 2004-ben foglalkozás-orvostanból, 2011-ben egészségbiztosítási orvostanból szakvizsgázott. 2010-ben a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen PhD minősítést, 2013-ban egészségügyi szakmenedzser diplomát szerzett. Orvos szakmai tevékenysége mellett nevéhez fűződik a Rendőrség Egészségügyi Központ kialakítása, az MH Egészségügyi Központ Speciális Rendeltetésű Centrumának irányítása, 2015 óta Helyettes Rendvédelmi Tisztifőorvos.

Az új orvosigazgató a Bajcsy-Zsilinszky kórház menedzsmentjének 2018 óta tagja, orvosigazgatóként, majd a főigazgató általános helyetteseként. 2022. augusztus 1-jétől ismét a Bajcsy Zsilinszky kórház orvosigazgatói és főigazgató általános helyettesi feladatok ellátására kapott megbízást.

hirdetés

Könyveink