2021. október. 19., kedd - Nándor.
hirdetés
hirdetés

A Colobreathe inhalációs por

Új lehetőség a cisztás fibrózisos betegek kezelésében

A cisztás fibrózisban szenvedők tüdejének állapotromlására, annak lelassítására nagy hangsúlyt kell fektetni. Fontos a rendszeres nyákoldás, valamint az antibiotikum-kezelés a bakteriális fertőzések meggátlására, ami mindennapi, gondos otthoni terápiát igényel a betegek részéről. Ezek jelentős része az időigényes inhalációval történik, ami nagy terhet ró a betegekre. Ezért van kiemelkedő jelentősége a Colobreath száraz por® elérhetőségének a magyar betegek számára.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Dr. Ujhelyi Rita PhD, Heim Pál Gyermekkórház, Cisztás Fibrózis Ambulancia, Budapest
a szerző cikkei

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Sokaknak rossz tapasztalatuk van az egészségüggyel, de nem elég a kórházakon számon kérni a szabályok betartását. Rendszerszintű változásra van szükség az egészségügyben.

A körülményeken múlik, de nem feltétlenül sérti az egészségügyi dolgozók jogait az, ha csak védőoltással tarthatják meg az állásukat. Alapvető jogokat sért viszont a kormány, amikor az oltatlan dolgozókat teljesen megfosztja a végkielégítéstől.