hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

Új főigazgató Visegrádon és Mezőtúron

Új főigazgatója van  a visegrádi rehablitációs szakkórház és gyógyfürdőnek, valamint  a Mezőtúri Kórház és Rendelőintézetnek.

Az országos kórházi főigazgató 2021. április 1-től dr. Óváry Csaba PhD-t nevezte ki a visegrádi Szent Kozma és Damján Rehablitációs Szakkórház és Gyógyfürdő főigazgatójává. „A visegrádi szakkórházban a fókusz mindig az aktív rehabilitáción volt, ezt a következő időszakban XXI. századi szakmai és szervezési módszertannal egészítem ki. Egészségügyi régiónk, az Észak-Közép-budai Centrum kórházai mellett szoros együttműködésre törekszem a régió összes szakrendelőjével, hogy az általunk ellátott fővárosi kerületek és Pest megyei járások betegei minél szélesebb spektrumú rehabilitációs ellátást kapjanak – különös figyelemmel a poszt-covid rehabilitációra” – írja a Weborvos.

Új főigazgatója van a Mezőtúri Kórház és Rendelőintézetnek. Április elsejétől dr. Szecsei Klára vezeti az egészségügyi intézményt. Az új főigazgató tizenhat éven keresztül volt a szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézet orvos igazgatója – írta a szoljon.hu.

(forrás: WebOrvos, szoljon.hu)
hirdetés

Könyveink