hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

TritonLife Magánkórház nyílik Szombathelyen

A TritonLife csoport, hazánk leggyorsabban fejlődő – nagy fővárosi és vidéki járó-, és fekvőbeteg intézményeket, valamint laboratóriumot is üzemeltető – integrált magánegészségügyi szolgáltatója, további jelentős egységgel bővül.

A csoport megkezdte szombathelyi ellátóbázisának, a TritonLife Magánkórház Szombathely nevű egységének végső kivitelezési fázisát. A nyitási céldátum 2022 első fele. A helyi méretekben jelentős újabb vidéki magánkórház jól illeszkedik a hazánkban példa nélküli fejlesztési sorozatba.

„Próbáljuk tartani a magunk számára megszabott tempót, hiszen a jelen helyzetben nagyon nagy szükség van olyan ellátó egységekre, ahol ügyfeleink lakóhelyükhöz közelebb is megtalálják az általuk keresett magas színvonalú járó-, és fekvőbeteg ellátó szolgáltatásainkat” – említi Haraszti Péter, a TritonLife vezérigazgatója.

Fábián Gergely, a csoport ingatlanügyekért is felelős operatív igazgatója szerint a gyors terjeszkedés csak a megfelelő helyi partnerek segítségével és közreműködésével lehetséges. „Szerencsések vagyunk, hiszen Szombathelyen már a budapesti laboratóriumunk működtetése során is kipróbált, és jól működő partnerség keretében haladunk tovább, ráadásul egy fantasztikus ingatlant is találtunk a városközpontban a Szabadságharcos utcában, a volt Savaria cipőgyár átalakulás alatt álló területén” – teszi hozzá a szakember.

A kivitelezésért is felelős partnert képviselő dr. Tamási András szerint: „Az egység Nyugat-Magyarország egyik legnagyobb, vegyes profilú járó-, és fekvőbeteg klinikája lesz, két nagyobb és egy kisebb korszerű műtővel, röntgen diagnosztikával, mátrix fekvőosztállyal, és egy 5 ágyas intenzív osztály biztonsági hátterével, így akár nagyobb beavatkozások is biztonságosan elvégezhetők az egységben. 

(forrás: 21kommunikacio.com)

cimkék

hirdetés

Könyveink