hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Tegyünk együtt a méhnyakrák ellen!

Négyszázharmincöt adag méhnyakrák elleni védőoltás elnyerésére nyújthatnak be pályázatot az önkormányzatok a Magyar Vöröskereszthez a területükön élő, szociálisan rászoruló leányok számára.

Az oltási sor három részből áll. Az első oltás beadását követően 1, illetve 6 hónap múlva emlékeztető oltásokat kell adni. Az oltástól csak mindhárom oltóanyag beadása után várható védelem. A Vöröskereszt biztosítja az oltóanyag szakszerű eljuttatását a nyertes önkormányzat által megjelölt intézmény(ek) orvosaihoz.

A pályázók köre: megyei jogú városok és kerületek önkormányzatai

A pályázat megvalósulása: 2012.08.01. és 2013.05.30. közötti időszak

A pályázat benyújtása: A pályázatokat a Magyar Vöröskereszthez kell benyújtani postai és elektronikus úton is "Tegyünk együtt a méhnyakrák ellen" címmel.

Cím: Magyar Vöröskereszt, 1051 Budapest, Arany János út 31.
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A pályázatok beadása folyamatos, a végső beadási határidő: 2012. 06.30.

Pályázati feltételek

  • a pályázó vállalja, hogy a Magyar Vöröskereszt önkéntesei számára a város/kerület általános iskoláiban, legalább a 8. évfolyamban egy-egy osztályfőnöki óra keretében lehetőséget biztosít a szervezet céljainak és működésének megismertetésére
  • a pályázó vállalja, hogy legalább egy korosztály kislányaira kiterjedő méhnyakrák megelőző védőoltási programot indít 2012. szeptember 15-ig. A programban a szülői önrész mértéke nem haladhatja meg a teljes oltási sor költségének 33 százalékát
MedicalOnline
a szerző cikkei

hirdetés

Könyveink