hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.
hirdetés

Rózsaszín Egészségnap és Lánchídi séta

A mellrák elleni küzdelem fontosságára hívja fel a figyelmet az immár hagyománnyá vált lánchídi séta, amely ma este fél kilenckor indul a Roosevelt térről. Az esemény díszvendége Olivia Newton-John, amerikai színésznő, aki korábban megküzdött a rákkal, és most már egészséges.

Az esemény előtti sajtótájékoztatón az Egyesült Államok magyarországi nagykövete, Eleni Tsakopoulos Kounalakis átadja a legelső Nancy Brinker-díjat a mellrák gyógyításában és megelőzésében végzett kiváló munka elismeréseként.

A Magyar Tudományos Akadémia előtti szabadtéri színpadon azonban már délután megkezdődnek a programok, fellép a többi között Tóth Vera, Varga Feri, Balássy Betty, Szandi, Szulák Andrea és a Magyar Légierő Zenekar, de Dumaszínház, Kurayfat Kempó és divatbemutató is szórakoztatja a közönséget. Az érdeklődők egyebek mellett ingyenes szűrővizsgálaton, szénmonoxid- és légzésfunkció-vizsgálaton, szájüregi rákszűrésen, orvosi tanácsadáson és konzultáción is részt vehetnek. A programokat kvízjáték, ételkóstolás és az emlőrákról szóló kiállítás mellett alvásteszt és kozmetikai termékek bemutatója is színesíti.

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés