hirdetés
hirdetés
2024. május. 07., kedd - Gizella.
hirdetés

RÖVIDEN

Az uniós távközlési piaci szabályozás megsértése miatt kilenc EU-tagállam ellen indított eljárást az Európai Bizottság. Belgium, Ciprus, Csehország, Észtország, Lengyelország, Lettország és Luxemburg hivatalos felszólításban részesült (ez a legenyhébb fokozatú figyelmeztetés), Szlovénia és Málta pedig már szankciókra is számíthat az áttekinthetetlen piac, illetve a távközlési hatóság nem megfelelő működése miatt. A bizottság elsősorban az egyenlő versenyfeltételek hiányát rója fel az érintetteknek. Jó hír, hogy Magyarországot ez ügyben nem állították pellengérre, kevésbé kedvező viszont, hogy a magyar médiatörvény a kábeles műsorszórás szabályozása miatt fennakadt az uniós rostán.
www.orf.at

Zenehallgatás után immár filmnézési lehetőséget is kínál a legnépszerűbb médialejátszónak számító iPod. Az új készülékeket a megnövelt memóriaigénynek megfelelően 30 és 60 gigabájtos beépített memóriával szállítják majd, 60, illetve 80 ezer forintnak megfelelő áron. A nagyobbik változat 15 ezer zenét, 25 ezer fotót vagy 150 órányi videót tud tárolni, és egyszeri feltöltéssel 20 órányi folyamatos lejátszásra képes.
Apple

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés