hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Támogatott képzési lehetőség a Természetes gyermekáldás projektben

Pályázzon a Katolikus Szeretetszolgálat és a FEMM Health képzésére!

Pályázatot hirdet orvosok részére FEMM Medical Management képzésen való részvétel támogatására a Katolikus Szeretetszolgálat. A pályázat az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával, a Természetes gyermekáldás című projekt keretében valósul meg.

Ezt az egyedülálló, Magyarországon először megrendezésre kerülő képzést azoknak az orvosoknak és egészségügyi szakdolgozóknak ajánljuk, akiknek a munkája a meddőség és női hormonzavarok kivizsgálásával, illetve a női reprodukciós egészséggel függ össze.  

A képzés kiterjed a neurofiziológia fejlődésére, a reproduktív egészség és táplálkozás közötti összefüggések, az agy és az endokrin hatások megértésére, valamint arra az endokrinológiai koncepcióra, mely szerint az ovuláció az egészségre utaló jel.

Képzés helyszíne és időpontja: Budapest, 2019. április 26-28.

Képzőintézmény először Magyarországon: a FEMM Foundation (228 East 71st Street, New York, NY 10021, USA, https://femmhealth.org), oktató: Pilar Vigil BMed, MD, PhD, FACOG

A képzés akkreditált, szabadon választható, az orvosok számára 15 kreditpontot ér (az egészségügyi szakdolgozóknak pedig a 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendeletben foglaltak szerint).

A pályázat sikeressége esetén minden ösztöndíjas részére a teljes részvételi díj (2500 USD) 95 %-os résztámogatását biztosítjuk, a támogatás az 5%-os önerőhöz kötött  (125 USD).

Támogatható pályázatok száma: 30

A jelentkezési folyamatról, a pályázati feltételekről, a FEMM Medical Management képzésről, valamint a Természetes gyermekáldás c. projektről a  Katolikus Szeretetszolgálat honlapján olvashatnak bővebben.

 

 

Forrás: 123 rf.com
Forrás: 123 rf.com

 

(forrás: Katolikus Szeretetszolgálat)

cimkék

hirdetés

Könyveink