hirdetés
hirdetés
2024. április. 16., kedd - Csongor.
hirdetés

Orvosi álláslehetőség Németországban és Svájcban

Németországba rezidensek és szakorvosok jelentkezését várjuk minden szakterületről, Svájcba kizárólagosan háziorvosokat keresünk.

Németország

Rezidensek és szakorvosok jelentkezését várjuk minden szakterületről. A kórházak, amelyekkel együttműködünk, hosszú távú szerződéseket biztosítanak, modern és professzionálisan felszerelt munkahelyeket, költségmentes továbbképzést és adott esetben tudományos munkákban való részvételt garantálnak.

Akiket keresünk:
orvosokat, akik alap- vagy középfokon németül beszélnek. Szívesen várjuk az olyan orvosok jelentkezését is, akiknek a német nyelvtudása még nem kielégítő, de szeretnék a német nyelvet elsajátítani. Olyan orvosok életrajzát várjuk, akik szakmailag és anyagilag fejlődni szeretnének, illetve szakmai kihívást keresnek. Budapesti irodánkban német nyelvi felkészítő  lehetőség adott, erre még szívesen veszünk fel jelentkezőket.

Sürgősen keresünk pályakezdőket, aneszteziológusokat, neurológusokat, pszichiátereket és belgyógyászokat, illetve sebészeket!
 

Svájc

Svájci ügyfelünknek keresünk kizárólagosan háziorvosokat minimum középfokú nyelvtudással, kiváló fizetési és munkahelyi lehetőséggel. Részletes információkat telefonon vagy e-mailben továbbítunk!

Kérjük jelentkezésüket életrajzzal és pontos elérhetőséggel! 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérdéseit telefonon vagy e-mail-ben szívesen megválaszoljuk.
 

Szűcs Judit, Jobmanager24 GmbH
Parsevalstraße 27, D-42285 Wuppertal
Telefon: 00-49/202-2429033; mobil:00-49/177-8951151
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés