hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Október 5: Nagy Magánpraxis Nap

Idén is az orvosokat leginkább érdeklő kérdésekre keresik a választ az ország egyetlen magánpraxisoknak szóló konferenciáján.

Ahogyan az az utóbbi években már megszokottá vált, az eltelt esztendőben is sok változás, fejlődés jellemezte a privát egészségügyi iparágat. Az egyre inkább tőkeerős, illetve befektetői támogatással induló klinikák éppúgy nagy befolyással vannak a változásra, mint az egyre nagyobb számban megjelenő páciensek. A verseny határozottan kiéleződött, ami a piac gerincét adó, kizárólag privát finanszírozásban tevékenykedő szereplőknek komoly kihívást jelent.

Ahogyan az eddigi alkalmakkor, idén is az orvospartnereinket leginkább érdeklő kérdésekre keressük a választ az ország egyetlen magánpraxisoknak szóló konferenciáján. Azt járjuk körbe, hogyan lehet kitűnni, betegeket megtartani, és hogyan lehet mindezt finanszírozható költségvetéssel megoldani, hiszen a csak privát bevételekből élő kkv egészségügyi vállalkozásoknak ez a legégetőbb problémájuk nyilatkozta Straub Fanni, az október 5-ei Nagy Magánpraxis Nap alapító háziasszonya.

Az iparágat a 2018-as év első felében az uniós adatvédelmi felkészülés (GDPR) foglalkoztatta, az év hátralévő részére pedig az EESZT-integráció kihívásai maradnak. Mindeközben a páciensek újfajta és egyre emeltebb szintű elvárásokat támasztanak a privát intézményekben, feladva a leckét az intézményvezetőknek épp úgy, mint az ellátást biztosító szakorvosoknak és asszisztenseknek.

A Nagy Magánpraxis Nap előadói mindezekben a témákban konkrétumokkal, gyakorlati példákkal készülnek. Az idei évben sem maradhatnak el a páciensek jobb megértését célzó média- és piackutatási előadások, ahogyan a jogi szekciót sem kell a hallgatóságnak nélkülöznie. A nap befejező részében marketinges esettanulmányokat ismerhetünk meg szakorvosok, intézményvezetők, egészségügyi marketingszakértők beszámolójából.

 

NAGY MAGÁNPRAXIS NAP

2018. október 5. 

www.nagymaganpraxisnap.hu

(forrás: nagymaganpraxisnap.hu)
hirdetés

Könyveink