hirdetés
2021. május. 13., csütörtök - Szervác, Imola.
hirdetés

Mozgalom indult a mentődolgozók megetetésére

Különös lakossági bejelentés érkezett a fővárosi mentőkhöz az ünnep alatt, amiben egy férfi sérelmezi, hogy két szolgálatot teljesítő mentős megállt egy utcában és ebédet vásárolt, írja a Telex.

hirdetés

Az OMSZ hangsúlyozta keddi Facebook-posztjában, hogy a mentők természetesen nem ellátás alatt vagy helyett, hanem kórházból a mentőállomásra tartva álltak meg egy pillanatra, ami nem veszélyeztette az egység riaszthatóságát vagy befolyásolta a bevonulás útvonalát. A panasz szerint ez hosszú percekig tartott, (a mentő fedélzeti számítógépe alapján) valójában mindössze 1 perc 51 másodpercet vett igénybe. A vizsgálat ráadásul azt is feltárta, hogy a mentősök ugyan megvásárolták a kifogásolt hamburgert, állomáshelyükhöz érve azonban riasztást kaptak, így elfogyasztani csak jóval később tudták ebédjüket.

Az OMSZ posztját meglátta több hamburgerező és gíroszozó tulajdonosa is, akik rengeteg ételt ajánlottak fel a már több mint egy éve heroikus küzdelmet folytató mentőknek. A Kreatív cikke szerint a Budapest mellett már Debrecenben és Székesfehérváron is jelenlevő Zing burgerlánc például több száz burgert oszt szét a három város mentősei között. „Nem számoltuk ki, csak csináljuk!” – írta a tulajdonos, Susánszky Ádám arra a kérdésre, hogy mennyit költenek az akcióra. Aztán egy balassagyarmati kis talponálló gíroszozó, pontosabban Popomájer Lajos és Popomájerné Molnár Viktória kebabozója is beállt a kezdeményezés mögé, írja a lap.

(forrás: Telex, Kreatív)
hirdetés
Olvasói vélemény: 3,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

cimkék

hirdetés

Könyveink