2024. április. 19., péntek - Emma.

Mesterséges intelligencia fokozza a hatékonyságot a papírtengerben

Itt egy új, gyors, kompakt szkenner, amelyet az irodában bárhol, számítógéppel vagy anélkül is használhat. Az új Canon imageFORMULA DR-S150 az első USB, vezetékes és vezeték nélküli csatlakoztatási lehetőséget is biztosító, sokoldalú asztali szkenner.

hirdetés

Egy új irodai eszköz telepítése előtt számos kérdés vetődik fel. El fog férni? Kompatibilis lesz majd a meglévő hálózatban? Hányféle feladatra tudjuk használni majd, és megéri-e az árát?

USB, vezeték nélküli és vezetékes hálózati csatlakozásra egyaránt alkalmas, kis méretű új szkennerünk különféle alkalmazásokkal, környezetben és irodai közösségben használható. A nagy, színes LCD-érintőképernyő egyszerű működtetést biztosít, így gyorsabban végezheti a munkafolyamatokat.

A Canon imageFORMULA DR-S150 automatikus dokumentumadagolója 60 lapnyi köteget is képes kezelni, az ultravékony papírtól a dombornyomott és 4 mm vastag műanyag kártyákig (pl. a személyi azonosítók) a hordozók széles körét képes beolvasni. Az extra hosszú lapokat, mint például az EKG szalagot egészen 3 méter hosszúságig ugyanolyan stabilan kezeli, mint az irodai 80 grammos A4-es papírokat. A különböző méretű és minőségű lapok vegyesen adagolhatók, ezáltal megbízhatóan dolgozhatók fel a papír alapú napi küldemények, számlák, szállítólevelek, gyártmánykísérő lapok, bizonylatok.

 

A Canon dokumentum szkennerei „röptében” képesek felismerni a lapokon lévő vonalkódokat, QR-kódokat. Mesterséges intelligenciával támogatott karakterfelismeréssel jelentős terhet vesznek le a későbbi munkafolyamatokról. A napi négyezer szkennelési kapacitás és a milliós nagyságrendű beolvasásra méretezett várható élettartam stabil irodai kiegészítővé teszi a Canon szkennereit, akár teljes irattári anyagok, betegkarton nyilvántartások, vagy központi digitalizálási feladatokról legyen szó.

Az előre konfigurált feladatokat alkalmazó egyérintéses szkennelés segítségével a dokumentumok képminőségét optimalizálja beolvasáskor. A DR-S150 támogatja továbbá a képek átküldését közvetlenül a célállomásra anélkül, hogy PC-hez csatlakoztatnánk. A dedikált DR képprocesszor percenként maximum 90 kép nagysebességű, kiváló minőségű beolvasását biztosítja kétoldalas üzemmódban.

Pataki Tamás, a Canon hazai üzletfejlesztési menedzsere elmondta: “Az új imageFORMULA DR-S150 dokumentumolvasó rugalmas eszközként segíti az iratok kezelését a kis irodáktól a nagyvállalatokig. Jelentősen javítja például a pénzintézeti fiókokban a dokumentumok biztonságos és pontos kezelését. A kis mérete, a PUSH szkennelési funkció, valamint az útlevél- és igazolványbeolvasás képessége tökéletes eszköz  sok ügyfelet kezelő intézmények számára. A hálózati csatlakoztatási lehetőségek széles palettája révén bármilyen okmányt is kell beolvasni, gyors, jó minőségű szkennelést biztosít, így használói nyugodtan haladhatnak a munkával.”

 

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

Könyveink