hirdetés
hirdetés
2024. április. 30., kedd - Katalin, Kitti.
hirdetés

MediWifi – interaktív várótermi betegedukációs program c. pályamű

Pályázó: MediWifi Kft.

Kategória: Egyéb, a többi kategóriába be nem sorolható médiacsatorna

Kategória győztes pályázat.

A MediWifi egy főként orvosi rendelőkben és kórházakban kiépített országos, ingyenes WIFI hálózat. A szolgáltatás segítségével a betegek ingyen internetezhetnek a várakozás alatt, miközben a vállalkozás megbízói közvetlenül és hatékonyan kommunikálhatnak a szolgáltatást igénybe vevőkkel. A Magyar Hypertonia Társaság, a MediWifi és a ::progressive:: olyan életmódváltást támogató edukációs programot készített a 18-45 éves korosztály számára, amely hatékonyan mutatott rá a hipertónia kockázatára.

A rendelőkben várakozó betegek a MediWifi rendszer ingyenes használata előtt egy stresszel kapcsolatos felmérést, majd érdeklődés esetén a Stressz-teszt kérdőívet töltötték ki, melynek kiértékelése automatikusan, azonnal megtörtént. Minden résztvevő egyéni visszajelzést kapott a stressz egészségére gyakorolt hatásáról, sőt, a program szükség esetén orvosi konzultációt is javasolt. Ezután egy általános tájékoztató anyagot olvashattak el az érdeklődők a stressz és magas vérnyomás kapcsolatáról, valamint a stressz kezelésének lehetséges módszereiről.

A váróteremben ülők nyitottak voltak a betegtájékoztatásra, a formabontó kommunikációs csatornának köszönhetően pedig optimális feltételek mellett találkozott az emberek internetezési kedve és válaszadási hajlandósága, hiszen naponta átlagosan 507 fő töltötte ki a Stressz-tesztet. A MediWifi és a ::progressive:: interaktív várótermi programja az idei BetegEdukációs Projektek Versenyén 1. helyezést ért el az Egyéb kategóriában.

www.mediwifi.hu

A pályázathoz tartozó prezentáció ide kattintva letölthető!

(forrás: MediWifi Kft.)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés